Şehit Osman villaları yeniden satışta

Bayburt Belediyesi, Şehit Osman villalarının satışı için yeniden ihale ilanına çıktı.

Şehit Osman villaları yeniden satışta
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi, Şehit Osman villalarının satışı için ihale ilanına çıktı. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Bayburt Belediyesi adına kayıtlı Tuzcuzade Mahallesi Şehitosman Dağı mevkisinde bulunan 16 tripleks daire, açık teklif usulü ile satılacak. İhale 14 Kasım Cuma günü saat 14.00'da Bayburt Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.

Bayburt Belediyesi tarafından satışa sunulan Şehit Osman Villaları’na rağbet olmamıştı. 2014 yılında yapımına başlanan ve geçtiğimiz günlerde Bayburt Belediyesi’nde gerçekleşen açık artırma usulüyle yapılan satışa sadece 1 kişi başvurmuştu.

145 bin liradan açık artırmaya sunulan villaların 175 liraya mal olduğu belirtilirken, ihale sonucu satışa çıkarılan 20 villadan sadece 2 villa satılabilmişti. Bayburt Belediyesi’ne gelir sağlamak amacıyla hayata geçen projeye başvurunun 1 kişiyle sınırlı kalması şaşkınlıkla karşılanırken, her şeyiyle anahtar teslimi yapılacak olan villaların Kasım’da gerçekleşecek satış ihalesine daha yüksek katılım bekleniyor.

Öte yandan Bayburt Belediyesi tarafından daha önce yapılan açıklamaya göre sadece 2’si satılan 20 villadan 18’inin Kasım’da yeniden satış ihalesi yapılacağı belirtilirken, Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre ise 16 adet villanın satışa çıkarılacağı belirtildi.

İLGİLİ HABERLER:







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Safak Göngör... 9 yıl önce

Hadi ordan bayburtta 175.000TL villa. neyin kafasını yaşıyorsunuz.

Avatar
M. Talha 9 yıl önce

zenginin malı züğürtün çenesini yorar misali.. 200 bin tl'ye bir apartman dairesine para veriliyorsa 175 bin tl'ye bu villalar ucuz.. velhasıl bu villaları parası olanlar alacaktır. parası olana ise 175 bin para bile değil.. bir düğün çeyizi, bir düğün salonu, bir düğün mobilyasına, bir ayakkabı, bir pardesü, bir elbise, bir beyaz eşyaya vb. %1500 kar koyarsın, bir evi (daire) ederinin üstünde kiraya verirsen bu villa ucuza gelir.. bu kadar basit..

Avatar
Nejat Karslı 9 yıl önce

Şehit Osmanın kemikleri sızlıyordur..hangi mantıklaburaya villa yapıldı.oldu olacak kaleyede bir kaç tahe yapın..nasıl bir zihniyetttir bu...çocukluğumda Bayburta yabancı turistler gelirdi..
şimdi...Bir turiste rastlıyormusunuz..Allah aşkına kendinizi bira sorgulayın...villa yerine ağaçlandırma yapılamamıydı.

Avatar
TurhaN 9 yıl önce

bayburt belediyesi ya kafayi yedi yada bu isin basindakiler uçmuş 175 bin tl bir arada görmedi dagin basina cakma derme ev yapiyorsun villa diye millette satmaya calisiyorsun onu gececeksiniz belediyeye gelir elde etmek istiyorsaniz bence belediyeden fazla personeli cikarin yarin saatlik isin basina 10 kisi gönderirseniz bu villalarda sizi kurtarmaz..hem hangi alki basinda biri gelip okadar para verecek oraya..

Avatar
evren kalac 9 yıl önce

bunrın bırakın bayburtluluğunu insanlığından bilenem şüpheliyem.baştan ayak ayaktan baş olursa böyle olur.tek bir fidan dikmemiş ne bu nede bunların ağababaları.anca beton doldursunlar