Şehit Osman Villaları 3. kez satışta

Bayburt Belediyesi, Şehit Osman villalarını yeniden satışa çıkardı.

Şehit Osman Villaları 3. kez satışta
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi, Şehit Osman villalarını yeniden satışa çıkardı. Bayburt Belediyesi adına kayıtlı Tuzcuzâde Mahallesi Şehit Osman Dağı mevkisinde bulunan 14 tripleks daire yeniden açık artırma usulüyle ihaleye çıktı.

2014 yılında yapımına başlanan ve bugüne kadar iki defa satışa çıkmasına rağmen beklenilen rağbetin gösterilmediği villalar yeniden alıcı arayacak. 170 metrekare üzerine kurulu olan villaların teki için önceki ihaleler de olduğu gibi yine 145 bin lira muhammen bedel koyuldu. 21 bin 750 lira geçici teminat belirlenen villaların ihalesi açık artırma usulüyle yapılacak. 03.02.2015 Salı günü saat 14.00’te Bayburt Belediyesi’nde yapılacak ihale Belediye Encümeni huzurunda gerçekleşecek.

Öte yandan Bayburt Belediyesi tarafından yapılan ilk ihalede 20 villa satışa çıkmış sadece ikisi alıcı bulabilmişti. 2014 yılı Kasım ayında yapılan ikinci ihalede ise yine 2 villa satılabilmiş ve villaların tekinin alıcılara 175 bin liraya mal olduğu belirtilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilke 9 yıl önce

Orayi güzel ce yeşillendirmek varken ne geregi vardi villa yapmaya yazik orasi ağaçlandırma veya peyzaj çalışması ile güzelce sekillenmeliydi o evler güzellik katmaz bayburtumuza