Bakan Bayraktar: ''Bayburt’a ekip gönderdik''

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Ülke genelinde sadece Bayburt’ta kentsel dönüşüm projesi başlamadı. Bayburt’a da ekip gönderdik o da dahil olacak ve 81 vilayetimizde kentsel dönüşüm faaliyetleri yürüyecek" dedi.

Bakan Bayraktar: ''Bayburt’a ekip gönderdik''

Bayburt Postası - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Ülke genelinde sadece Bayburt’ta kentsel dönüşüm projesi başlamadı. Bayburt’a da ekip gönderdik o da dahil olacak ve 81 vilayetimizde kentsel dönüşüm faaliyetleri yürüyecek" dedi.

Önceki gün tweter hesabından “Kentsel dönüşüm tüm yurtta yaygınlaşarak devam ediyor. Riskli bina tespiti için müracaat etmeyen sadece Bayburt ilimiz kaldı” ifadelerini paylaşan Bakan Bayraktar, Ankara Mamak’ta gerçekleşen törende yaptığı konuşmada, Bayburt’a da Bakanlık tarafından görevlendirilen uzmanlar gönderildiğini ve kentsel dönüşümün Bayburt’ta da başlayacağını söyledi. Türkiye genelinde 80 ilde kentsel dönüşüm çalışmasının başlatıldığını sadece Bayburt’ta kentsel dönüşümün başlamadığını kaydeden Bayraktar, “Bayburt’a da ekip gönderdik o da dahil olacak ve 81 vilayetimizde kentsel dönüşüm faaliyetleri yürüyecek. 2012 yılından bu yana 170 bin birim konut ve işyeri yıkımını başlattık. Yıl sonuna kadar 200 bin, 2014 yılı sonuna kadar 400 bin konut rakamına ulaşacağız. 2023 yılına kadar kentsel dönüşümü büyük ölçüde tamamlayacağız ve 20 yılda da 6,5 milyon konutu değiştireceğiz. Teknik alt yapı hallolacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.