340 konut teslim edildi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliği ile dar gelirli aileler için yapımı gerçekleştirilen 340 konut, hak sahiplerine teslim edildi. Hak sahiplerine anahtarları Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi ve Bayburt SYDV Müdürü Fatma Ayık tarafından verildi.

340 konut teslim edildi

Bayburt Postası - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliği ile dar gelirli aileler için yapımı gerçekleştirilen 340 konut, hak sahiplerine teslim edildi. Hak sahiplerine anahtarları Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi ve Bayburt SYDV Müdürü Fatma Ayık tarafından verildi.

Mutlulukları gözlerinden okunan hak sahiplerine bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, devlet millet için olduğu zaman bu tür eserlerin ortaya çıktığını söyledi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliği ile dar gelirli aileler için yapımı gerçekleştirilen 340 konutun yapıldığı 22 bin 500 metrekarelik alanın Bayburt Belediyesi tarafından tahsis edildiğini hatırlatan Belediye Başkanı, projeye katkı sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vatandaşlardan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a dua etmelerini isteyen Başkan Polat, "Bu konutlar sizin huzurunuzun, mutluluğunuzun, saadetinizin mekânı olsun. Gönül isterdi ki daha büyük mekânlar teslim edebilelim size. Ama normal bir aileye yetecek kadar büyüklükte konutlar bunlar.  Çevre düzenlemesiyle, ağacıyla, parkıyla, kamelyesiyle her şeyiyle, dört dörtlük bina sizlere teslim edeceğiz. Başımızdaki Başbakan’a dua etmekten başkada sizlerden bir şey istemiyoruz. Devletin, vatandaşın dar gününde yanında olmasının gereğidir bu. Vatandaşın hakkıdır. Bu güne kadar vatandaşın hakkını daha önceki hükümetler vermiyorlardı. Bu hükümet vatandaşın hakkını vermeye başladı. Bu yoksul konutların devamını yapmak adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.