Ticari taksi rayiç bedellerinde yüzde 43 zam!

Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Burhanettin Kahrıman, ticari taksilere ait rayiç bedellerine yüzde 43 zam yaptıklarını açıkladı. 

Ticari taksi rayiç bedellerinde yüzde 43 zam!

Bayburt Postası - 3.50 TL olan taksimetre açılış bedelini 5.00 TL’ye çıkardıklarını ifade eden Kahrıman, ticari taksi rayiç bedellerine en son 2 yıl önce zam yaptıklarını belirtti. 

2018 yılında yapılan zamdan günümüze her alanda fiyatların arttığını söyleyen Kahrıman, verdikleri zam oranının doğal olduğunu söyledi. 

Kahrıman’ın açıklamasında yeni tarifeler şu şekilde özetlendi:

Taksimete açılış (şehir içi): 5.00 TL
İndi-bindi fiyatı: 14.00 TL
Taksimetre 1 kilometre atar birim fiyatı: 5.00
5 kilometreden sonra kilometre birim fiyatı: 3.75 TL
1 dakika bekleme ücreti: 0.50 KRŞ
Köylere ait kilometre birim fiyatı: 3.50 TL
100 Metre Atar Fiyatı: 0.35 KRŞ
Köy taksimetre açılış fiyatı: 3.50 TL
Köy indi-bindi fiyatı: 14.00 TL 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 3 yıl önce

Allahtan korkun ya %43 ne oluyor nerdeyse yarı yarıya zam neye göre hangi hesaba göre yıllık enflasyon bile bu kadar değil kahrıman o koltukda oturmak bu kadar zam yapmak için değil esnafı düşündüğün kadar vatandaşıda düşüneceksin

Avatar
Bayburtlu 3 yıl önce

Yüzde Kırk Üç Az Bence Yüzde Yüz Yapılmalıydı Yazık Yazık Nasıl Bir Karar Yetkilileri Bu Konu Hakkında Duyarlı Olmaya Davet Ediyoruz Günahtır Bu Halka Zam Oranını Onaylayanlarıda Alkışlıyorum

Avatar
Aziz 3 yıl önce

Binmeyin... Taksiye binmek zorunda ısınır..

Avatar
Can 3 yıl önce

YAZIK MEMLEKET KİMLERE KALDI.ELBETTE HER ŞEYE ZAM GELDİ SİZİNDE HAKKINIZ YAPINDA BİRAZ İNSAFLI OLSUN.BİZİM ESNAF KADAR VİCDANSIZ BİR ESNAF YOKTUR ÜLKEDE.% 10 YAP % 20 YAP % 43 NE DEMEK YAW.