Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 2018 yılı Ramazan ayından itibaren Ramazan ve Kurban bayramlarında ödenen 1.000'er TL tutarındaki ikramiyeler, bu yıldan itibaren 1.100 TL olarak ödenecek.

Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Bayburt Postası - Bayram ikramiyesi hak sahiplerine hisseleri oranında, sürekli iş göremezlik geliri alanlara sürekli iş göremezlik derecesi oranında, yabancı ülkelerle akdedilen sosyal güvenlik sözleşmeleri uyarınca kısmi gelir veya aylık alanlara kısmi oranda ödenecek.

SGK Bayburt İl Müdürü Ali İhsan Nuhoğlu, 2021 yılı Ramazan bayramının 13,14 ve 15'i günlerine denk geldiğini belirterek şu bilgileri paylaştı:

"Bu nedenle kurumumuzdan gelir/aylık alan emekli, dul ve yetimlere 2021 yılı Ramazan Bayramı ikramiyesi bayramdan önce;

1) 5510 sayılı Kanunun 4 (a) (SSK) bendi kapsamında olanlara 6 Mayıs 2021,

2) 5510 sayılı Kanunun 4 (b) (BAĞ-KUR) ve 4 (c) (Emekli Sandığı) bendi kapsamında olanlara 7 Mayıs 2021, tarihinde ödenecektir.

Yaklaşık 12,7 milyon emekli ve hak sahibine toplamda 12,3 milyar TL Ramazan Bayramı ikramiyesi ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.