“Müteşebbislerimizi Bayburt'a yatırım yapmaya davet ediyorum”

Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı Yeni Teşvik Yasası kapsamında oluşturulan Cazibe Merkezleri’nde yatırım yapmak isteyenler için ön talep başvuruları başladı.

“Müteşebbislerimizi Bayburt'a yatırım yapmaya davet ediyorum”
Bayburt Postası - Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı Yeni Teşvik Yasası kapsamında oluşturulan Cazibe Merkezleri’nde yatırım yapmak isteyenler için ön talep başvuruları başladı.

Ön talep başvurularının Kalkınma Bakanlığı internet sitesinde yer alan Cazibe Merkezleri Ön Talep Formu’nun doldurulmasının ardından [email protected] adresine e-posta olarak gönderilmesiyle yapılacağını ifade eden Vali İsmail Ustaoğlu, program kapsamında yatırımcılara Faizsiz Yatırım Kredisi Desteği, Faiz İndirimli İşletme Kredisi Desteği, Üretim Tesislerini Taşıma Desteği, Danışmanlık Hizmetleri Desteği, Çağrı Merkezi ve Veri Merkezi Yatırımı Desteği, Anahtar Teslim Fabrika Binası Yapım Desteği, Bedelsiz Yatırım Yeri Tahsisi Desteği gibi çeşitli fırsatlar sunulacağını bildirdi.

Vali İsmail Ustaoğlu programın Bayburt için adeta altın fırsat olduğunu belirterek, “Cazibe Merkezleri Programı Bayburt'un sanayi eksenli gelişimine ciddi bir ivme kazandıracaktır. Tüm müteşebbislerimizi Bayburt'a yatırım yapmaya davet ediyorum. Bu fırsatı Bayburt ve ülkemiz için bir zenginliğe dönüştüreceğiz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt 7 yıl önce

Suni gündemleri bıraksak artık bu şehrin olmazsa olmazı Hayvancılık , Tarım ve Hayvancılığa dayalı Sanayi (Etin ve sütün Bayburt ta işlenebildiği sanayi yatırımları), dünkü gerçekte buydu bügünkü gerçekte bu .Saygılar.

Avatar
bayburtsevdalisi 7 yıl önce

Önce mevcut yapılmış boşta olan fabrikalari degerlendirin yenisini yapip fabrika mezarligina cevirmeye gerek yok