KUDAKA’dan Polat ve Bayrak’a plaket

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 55. Yönetim Kurulu toplantısı Erzincan’da yapıldı.

KUDAKA’dan Polat ve Bayrak’a plaket
Bayburt Postası - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 55. Yönetim Kurulu toplantısı Erzincan’da yapıldı. Proje teklif çağrılarının değerlendirildiği ve KUDAKA tarafından desteklenecek projelerin açıklandığı toplantıda KUDAKA eski Yönetim Kurulu üyeleri Bayburt eski Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ve Bayburt eski İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak’a plaket takdim edildi.

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir’in başkanlığında gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan KUDAKA Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen, yaptığı sunumla ajansın mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetlere ilişkin olarak yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi.

Toplantıda,  Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın proje teklif çağrısı ile ilan edilen İktisadî Kalkınma Mali Destek Programı ve Yerel Kapasitenin Arttırılması Mali Destek Programları kapsamında 64 adet projenin desteklenmesine karar erildi.

Kalkınma Ajanslarının sağlayabileceği mali destek programlarından biri olan ‘doğrudan faaliyet desteği’ kapsamında ajansa başvuru yapılan projelerinde değerlendirildiği toplantıda ve değerlendirme komisyonunca başarılı bulunan Erzurum Valiliği’nin ‘’Mahallebaşı ve Çevresi Sosyo-Ekonomik Gelişim Stratejisi’’, Erzincan İl Özel İdaresi’nin ‘’Ergan Dağı Peyzaj Projesi İhtiyaç Analizi’’ ve Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nın ‘’Erzincan İlinde Turizm Farkındalığı Oluşturma’’ projelerinin desteklenmesine karar verildi.

Ayrıca toplantıda, ajansın kuruluşundan itibaren Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan, ajans çalışmalarında önemli katkıları olan ve 30 Mart yerel seçimlerinde görevlerini devreden yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi takdim edildi.

KUDAKA Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya Bayburt'tan Vali Mükerrem Ünlüer, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ve işadamı Ali Haydar Karabacak katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.