KUDAKA'dan DFD kapsamında 3 projeye daha destek

KUDAKA, 2016 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği (DFD) Programı Ağustos-Ekim Dönemi sonuçlarını açıkladı. 2’si Erzincan’dan 1’i Erzurum’dan olmak üzere 3 proje doğrudan faaliyet desteği almaya hak kazandı.

KUDAKA'dan DFD kapsamında 3 projeye daha destek
Bayburt Postası - KUDAKA, 2016 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği (DFD) Programı Ağustos-Ekim Dönemi sonuçlarını açıkladı. 2’si Erzincan’dan 1’i Erzurum’dan olmak üzere 3 proje doğrudan faaliyet desteği almaya hak kazandı.

KUDAKA tarafından yapılan açıklamada, Erzincan İli Üzümlü Kaymakamlığı Merkez ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı SU ekonomiye Can Veriyor, Erzincan İli Merkez İlçe Köyler Birliği Başkanlığı Erzincan İl Yatırım Ortamının Geliştirilmesi Eylem Planı ve Erzurum Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Kuzeydoğu Anadolu Organik Ürün Sektörünün Gelişim Stratejisi projeleri destekleneceği belirtildi. 

Açıklamada şöyle denildi:

“Doğrudan Faaliyet Desteği mevzuata uygun olarak, ulusal plan ve programlar çerçevesinde bölgesel gelişme planları ve programların uygulama kapasitesini geliştirmeye, yerel ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlamaya yönelik stratejik araştırma, planlama ve fizibilite çalışmalarına mali destek sağlamayı amaçlamaktadır. Programımıza kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlar başvuru yapabilmektedir. Program için 1 milyon TL tutarında bütçe tahsis edilmiş olup, söz konusu bütçe bitene kadar programımıza başvuru yapılabilecektir. Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında Ağustos-Ekim aylarında destek almaya hak kazanan projeler belirlenmiştir. Doğrudan Faaliyet Desteği Programı kapsamında teslim alınan 12 proje değerlendirme komisyonu tarafından değerlendirilmiş, bunlardan 3 tanesi 70’in üzerinde puan alarak başarılı bulunmuştur. Ajansımızın 80’inci yönetim kurulu toplantısında başarılı bulunan 3 proje yönetim kurulunun onayına sunulmuş ve yönetim kurulumuz bu projelerin desteklenmesine karar vermiştir”

2016 DFD'nin önceki dönem programında ise Erzurum ve Erzincan olmak üzere 1'er proje desteklenmişti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.