KOSGEB'ten iş kurmak isteyenlere fırsat

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve KOSGEB Erzurum Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında yapılan 2 yıllık protokol kapsamında KUDAKA Erzurum Yatırım Destek Ofisi'nce periyodik olarak uygulamalı girişimcilik eğitimleri düzenlenecek.

KOSGEB'ten iş kurmak isteyenlere fırsat
Bayburt Postası - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve KOSGEB Erzurum Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında yapılan 2 yıllık protokol kapsamında KUDAKA Erzurum Yatırım Destek Ofisi'nce periyodik olarak uygulamalı girişimcilik eğitimleri düzenlenecek. Toplam 70 saat sürecek eğitimlerin ilki 14-25 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Ücretsiz olarak düzenlenen eğitimi tamamlayan ve hazırladıkları iş planları başarılı bulunan girişimcilere KOSGEB tarafından Yeni Girişimci Desteği kapsamında 30 bin liraya kadar hibe, 70 bin liraya kadar da faizsiz kredi desteği verilmektedir.

Eğitimlerde katılımcılara, girişimcilik niteliklerinin sınanması, iş fikirlerinin geliştirilmesi, yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve öğeleri, pazar araştırması, pazarlama, üretim, yönetim, finansal planlar, iş planının yazılması ve sunumu konularında bilgi verilmektedir.

Anahtar Kelimeler:
KUDAKAKOSGEB
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.