İŞKUR ve SGK'dan muhasebecilere bilgilendirme

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü (SGK) tarafından Serbest Muhasebecilere SGK ve İŞKUR teşvikleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

İŞKUR ve SGK'dan muhasebecilere bilgilendirme
Bayburt Postası - Bayburt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü (SGK) tarafından Serbest Muhasebecilere SGK ve İŞKUR teşvikleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Konuıyla ilgili İŞKUR'dan yapılan açıklamada, “Aralık 2016 ayına ilişkin hizmet belgelerindeki sigortalı sayısına ilave olarak İŞKUR kayıtlarından ve İŞKUR üzerinden istihdam edilecek olan her bir yeni işçi için 31/12/2017 tarihine kadar geçerli olmak üzere Sosyal Güvenlik Kurumuna ödeyecekleri sigortalı hisseleri dâhil tüm primlerde işverene destek ödemesi yapılır ve destek tutarı Fondan karşılanır. Ayrıca İŞKUR üzerinden istihdam edilen bu kişilerin vergilerle alakalı olarak gelir vergisinin asgari geçim indirimi uygulandıktan sonra kalan kısmı, verilecek muhtasar beyanname üzerinden tahakkuk eden vergiden düşülür” ifadeleri yer aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.