İŞKUR'dan iş arama becerileri semineri

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünce, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında çalışanlara, bilgilendirme ve iş arama becerileri semineri düzenlendi.

İŞKUR'dan iş arama becerileri semineri
Bayburt Postası - Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünce, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında çalışanlara, bilgilendirme ve iş arama becerileri semineri düzenlendi. 

Bayburt Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen seminerlere TYP kapsamında çalışan yaklaşık 200 kişi katıldı.

İş ve Meslek Danışmanı Hakan Özdemir, burada yaptığı konuşmada, İŞKUR'un hizmetleri, yararlanılabilecek teşvikler ve meslek edindirme kursları hakkında bilgiler vererek, iş arama sürecinde dikkat edilmesi gereken noktaları anlattı. 

Kentte en çok talep edilen meslekler ve açık iş oranı yüksek sektörler hakkında da bilgi veren Özdemir, Bayburt'taki iş piyasası ve iş yaşamı hakkında da değerlendirmede bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.