İş Kadını Gülşah Köse, Soğukgözespor'a sponsor oldu

Bayburt’ta altyapısına verdiği önemle bilinen ve bu sayede geleceğin futbolcu sıkıntısı yaşamayacak takımı olarak gösterilen Soğukgözespor kulübüne sponsor desteği geldi. 

İş Kadını Gülşah Köse, Soğukgözespor'a sponsor oldu

Bayburt Postası - İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren Egeli Çelik Maden Metal Lojistik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah Köse, ata baba toprağı Soğukgöze köyünün futbol takımının sponsoru oldu.

Genç iş kadını Gülşah Köse, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bir vefa borcu olarak gördüğü sponsor desteği ile ilgili, “Soğukgözespor kulübünün ne eksiği varsa hepsini gidermeye çalışıyoruz. Yeter ki onlar spora yönelsinler, spor olan yerde iyilik konuşulur, iyi şeyler olur. Sporun olduğu yerde rekabet olur, rekabetin olduğu yerde başarı ortaya çıkar. Gençliğimize her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Soğukgözespor Kulübü Başkanı Rahman Köse de iş kadını Gülşah Köse’ye takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Gülşah hanım kulübümüzün tüm eksiklerini giderdi, bundan böyle de her türlü desteği verecek. Ben kulübüm adına kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Takımlarının altyapı liglerinin tamamında kadro çıkaracak ender kulüplerden bir olduğunu söyleyen Rahman Köse, Teknik Direktörleri Süleyman Köse nezaretinde bir futbol okulu olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini ve U12’den U18’e kadar tüm liglere katılabilecek oyuncu kadrosuna sahip olduklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kazım 2 yıl önce

Aile şirketi gibi olmuş ama