Genç girişimciler için fırsat

Gençlik  ve Spor Bakanlığı girişimci gençlere işyeri açma imkânı sunuyor. “Gencim, girişimciyim, güçlüyüm’’ sloganıyla KOSGEB işbirliğiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan projenin eğitimleri Gençlik Merkezi’nde verilecek.

Genç girişimciler için fırsat

Bayburt Postası - Gençlik  ve Spor Bakanlığı girişimci gençlere işyeri açma imkânı sunuyor. “Gencim, girişimciyim, güçlüyüm’’ sloganıyla KOSGEB işbirliğiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan projenin eğitimleri Gençlik Merkezi’nde verilecek.

12.12.2013 Cuma gününe kadar başvuruların alınacağı projeden 18-29 yaş aralığındaki girişimciler yararlanabilecek.

Konu ile ilgili bir yazılı açıklama yayınlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, "Amacımız projenin etkin ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesine yardımcı olmak, eğitimin uygulama esasları doğrultusunda sürdürülmesini sağlamak ve girişimci ruhuna sahip gençlerin önünü açmaktır" dedi.

Karakaşoğlu, girişimcilik eğitimini başarı ile tamamlayan girişimcilerin KOSGEB’in yeni iş kuranlara verdiği 30 Bin liraya kadar hibe ve 70 bin liraya kadar faizsiz krediye başvuru hakkına sahip olacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.