Esnafa ‘olduğunda öde’ kredisi

Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Akbank’la kredi sözleşmesi imzaladı. Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman ve Akbank Bayburt Şube Müdürü Taner Bingöl tarafından imzalan protokol kapsamında birlik üyelerine ihtiyaç duydukları finansman için rahatça geri ödeme imkânı sağlayan ‘olduğunda öde’ kredisi ve bankacılık işlemlerinde çeşitli avantajlar içeren esnaf destek paketi sunuldu.

Esnafa ‘olduğunda öde’ kredisi

Bayburt Postası - Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Akbank’la kredi sözleşmesi imzaladı. Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman ve Akbank Bayburt Şube Müdürü Taner Bingöl tarafından imzalan protokol kapsamında birlik üyelerine ihtiyaç duydukları finansman için rahatça geri ödeme imkânı sağlayan ‘olduğunda öde’ kredisi ve bankacılık işlemlerinde çeşitli avantajlar içeren esnaf destek paketi sunuldu.

Pakette bulunan esnaf destek kredisi ile küçük işletmelerin finansman ihtiyaçlarına yönelik esnek ödeme planı getirilirken,  paket içeriğinde çek karnesi, kredi kartı, POS hizmetleri, işyeri plus ve POS plus Sigortası gibi ürünlerde esnafın hizmetine sunuluyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman, Akbank’ın geliştirdiği özel ürün hizmet ve çözümler ile Türkiye ekonomisinin kılcal damarları sayılan esnaf ve sanatkârlara güç verdiğini belirterek, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliklerine yönelik çalışmalarını da Esnaf Kardeşliği altında devam ettiren Akbank, birliklere bağlı üyelerin ticari faaliyetlerine destek olmak üzere Türkiye genelinde iş birlikleri başlattığını söyledi.

Esnaf ve Sanatkârlar odaları birliklerine yönelik yapılan iş birliği protokollerinde yer alan esnafa özel ‘olduğunda öde’ kredisi ile oda üyelerine 12 ay vadeye kadar kredi imkânı ve 1 yıl içinde istenilen zaman ve tutarda geri ödeme seçeneği sunulduğunu söyleyen Karaman, “Akbank esnafa krediyi bu gün alıp parası olduğunda ödeme imkânı sağlıyor. Bunu yaparken müşteriler faiz oranı değişikliklerinden de etkilenmiyor. Böylelikle kredi esnafın hayatını kolaylaştırarak işlerine destek oluyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.