Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB'in mali destekleri anlatıldı

Ekonomi Bakanlığı ile KOSGEB'in ihracatçılara sağladığı mali destek imkanları hakkında Bayburt'ta bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB'in mali destekleri anlatıldı
Bayburt Postası - Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığınca Şair Zihni Kültür Merkezi'nde organize edilen programda konuşan Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Kılıçkaya, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin talimatıyla nisan ayından itibaren Türkiye'yi il il gezerek bu toplantılarla bakanlığın desteklerini anlattığını söyledi.

Kılıçkaya, illerde düzenledikleri bu toplantı ve ziyaretlerle alana daha da hakim olduklarını anlatarak, "Çünkü biz biliyoruz ki temas ettiğimiz, dokunduğumuz zaman bizler de merkezde daha iyi politikalar, daha iyi mevzuatlar geliştirebiliriz." dedi.

Bu toplantıların çok katkısını gördüklerini, her il ve bölgede yeni yeni şeyler öğrendiklerini dile getiren Kılıçkaya, şunları kaydetti:

"Doğudaki firmalarla batıdaki, kuzeydeki firmaların sorunları farklı. Her firmanın, her ölçeğin, herkesin ihtiyacı farklı. Adeta aramızda bir doktor hasta ilişkisi problemi çalışıyoruz. Biz doktor gibi gelip sizleri dinlemeye çalışıyoruz. Sizin sorununuz neyse ona çözüm üretmeye, o an için çözüm üretebilirsek o anda, değilse hemen bakanlığa dönüp bunu en üst seviyede raporlayarak, en üst seviyede sayın bakanlarımıza anlatarak sorunları çözmeye çalışıyoruz."

Ekonomi Bakanlığı ile KOSGEB temsilcilerinin ihracatçılara sağladığı desteklerin anlatıldığı toplantıya, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gökhan Önder Karaoğlu, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ile bazı firma yetkilileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.