Cazibe Merkezleri Programı başvuruları başladı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 23 ili kapsayan ve yatırımcılara çeşitli alanlarda ve sektörlerde uzun vadeli destekler sağlanacak olan Cazibe Merkezleri Programının başvuruları alınmaya başladı.

Cazibe Merkezleri Programı başvuruları başladı
Bayburt Postası - Cazibe Merkezleri Programı başvuruları başladı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 23 ili kapsayan ve yatırımcılara çeşitli alanlarda ve sektörlerde uzun vadeli destekler sağlanacak olan Cazibe Merkezleri Programının başvuruları alınmaya başladı.

Erzurum, Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane’nin de Program kapsamında yer aldığı Cazibe Merkezleri Programı ile yatırımcılara yatırım yeri tahsisi, anahtar teslim fabrika binası yapımı, yatırım ve işletme kredisi desteği, çağrı merkezi yatırım desteği gibi cazip destekler sağlanacak. 

Konuyla ilgili KUDAKA’dan yapılan açıklamada şöyle denildi: 

“Program başvurularının www.kalkinma.com.tr web sitesinde bulunan Başvuru Dilekçesi, Başvuru Formu ve Taahhütname doldurulup imzalandıktan sonra istenen diğer belgelerle birlikte Kalkınma Bankası’na     veya Bankaya iletilmek üzere Kalkınma Ajansları Yatırım Destek Ofislerine “CMP Kapsamında Başvuru Teslim-Tesellüm Belgesi” imzalanmak suretiyle teslim edilmesi gerekiyor. Cazibe Merkezleri Programı 1. Başvuru Çağrı Dönemi 24.01.2017 - 27.02.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.