BTSO'dan, Hisarcıklıoğlu'na tam destek

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak Ağustos ayında yapılacak TOBB Başkanlığı seçimlerinde Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

BTSO'dan, Hisarcıklıoğlu'na tam destek

Bayburt Postası - Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak Ağustos ayında yapılacak TOBB Başkanlığı seçimlerinde Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

Yumak, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu’na 1.5 milyon lira tutarındaki Kültür Sanat Merkezi ve Kapalı Spor salonunu yaptırma sözünü de hatırlattığı açıklmasında şu ifadelere yer verdi :

“Türkiye'nin ekonomik ve ticari hayatına yön veren çalışmalarını takdirle karşıladığımız Sayın Hisarcıklıoğlu, 12 yıllık başkanlığı döneminde, oda ve borsaların vizyonlarının gelişimine, fiziki imkânlarının AB standartlarına erişmesine ve hizmet kalitelerinin artırılmasına çok büyük katkılar sağlamıştır. Kendi şahsi gayret ve çabaları ile tüm ülke genelinde yürütülen ve nitelikli eleman istihdamı yönünde ülke ekonomimize çok büyük katkılar sağlayan UMEM Beceri 10 Meslek Edindirme Kurs programlarının yanı sıra kadın ve genç girişimciler kurullarımızın çalışmaları başarı ile devam etmektedir. Şahsi olarak Bayburt’umuza da özel bir muhabbet besleyen Sayın Hisarcıklıoğlu kendisinden Bayburt adına talepte bulunduğumuz hiçbir ricamızı kırmamış, talebimiz üzerine Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulumuzun Kültür Sanat Merkezi ve Kapalı Spor Salonu’na sağladığı yaklaşık 1.5 milyon liralık katkı ile şehrimizde önemli bir ihtiyacın karşılanmasına büyük katkı sunmuştur. Sayın Hisarcıklıoğlu'nun, TOBB camiasında oluşturduğu odalar ve borsalar arası sıcak ilişki ve diyalog ortamı gerek odalar ve borsalar arasında gerekse de odalar ve TOBB arasında büyük bir uyum ve eşgüdümleme yaratarak müthiş bir sinerjiye dönüşmüştür. Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası başkanı olarak bundan önceki dönemlerde TOBB bünyesinde kendisi ile birlikte görev aldığımız kurul ve komisyonlarda yürüttüğümüz başarılı temsilcilik ve çalışmalarımızı yeni dönemde de daha ilerilere taşıyarak katkıda bulunmayı içtenlikle arzu ediyorum. Bu görüş ve düşünceler ile şahsım ve Yönetim Kurulum adına Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecek  TOBB Başkanlığı seçimlerinde Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yanında ve destekçisi olacağımızı beyan ediyorum. Yine önümüzdeki dört yıllık dönemde sayın başkanımız ile birlikte barış ve huzur ortamı içerisinde ülkemizi dünyanın gelişmiş ilk on ekonomisi içerisine taşımak hedefi doğrultusunda yılmadan yorulmadan çalışacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.