Bayburtlu genç girişimcilere yeni fırsat

Gençlik ve Spor Bakanlığı girişimci gençlere işyeri açma imkânı sunuyor.

Bayburtlu genç girişimcilere yeni fırsat
Bayburt Postası - Gençlik ve Spor Bakanlığı girişimci gençlere işyeri açma imkânı sunuyor. KOSGEB işbirliğiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan projenin eğitimleri Gençlik Merkezi’nde verilecek.

16 Şubat 2015 Pazartesi gününe kadar başvuruların alınacağı projeden 18-29 yaş aralığındaki girişimciler yararlanabilecek.

Konu ile ilgili bir yazılı açıklama yayınlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, şunları söyledi:

"Gençlik ve Spor Bakanlığı ve KOSGEB işbirliği ile 18-29 yaş aralığındaki gençlere, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilecektir. Eğitimi tamamlayarak "Katılım Belgesi" alan katılımcılar, kendi işini kurduğu takdirde, KOSGEB Mevzuatı çerçevesinde "Yeni Girişimci Desteği"ne başvurma hakkı kazanacaktır. İş kurmak isteyen ve iş planı desteklenmeye değer bulunanlara 30.000 TL hibe, 70.000 TL faizsiz kredi desteği sağlanacaktır. Katılımcı olmak isteyen gençlerimizin başvuru formunu doldurarak, Gençlik Merkezimize bırakması gerekmektedir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.