Bayburt'un 2016 ihracat rakamı açıklandı

Ülke genelinde en az ihracatın yapıldığı 9 ilden biri olan Bayburt’ta, yılın son 4 ayında ihracat yapılmadı.

Bayburt'un 2016 ihracat rakamı açıklandı
Bayburt Postası - Türkiye ihracatçılar Meclisi (TİM) 2016 yılı ihracat verilerini açıkladı. Bayburt’tan bu yıl 6.9 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi. Ülke genelinde en az ihracatın yapıldığı 9 ilden biri olan Bayburt’ta, yılın son 4 ayında ihracat yapılmadı.
 
Kentte bu yıl en fazla ihracat 1.1 milyon dolarla Mart ayında yapılırken, Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında hiç ihracat gerçekleşmedi.
 
TİM’in bölgesel verilerine göre toplam 35.7 milyon dolar ihracatın yapıldığı KUDAKA Bölgesi’nin ihracat rakamlarına bakıldığında Erzurum’un ihracatı 19.4 milyon dolar, Erzincan’nın ise 9.3 milyon dolar olarak kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Omer 7 yıl önce

Bayburt'ta mart ayi kar kis, nasil oluyor da en cok ihracat yapilan ay mart oluyor ve asil soru ne ihrac ediliyor? Detayli bir ihracat dosyasi haberi yapsaniz sevgili Murat kardesim. Erzincan'in 9 milyon dolar ise, Bayburt'a yapilacak bir iki fabrika ile sehirin makus kaderi degisecek.

Avatar
Safak Güngör 7 yıl önce

Bayburt'tan neler ihraç edilmiş?