Bayburt SODES, bilgilendirmeye devam ediyor

Bayburt SODES, bilgilendirme toplantılarına hız verdi.

Bayburt SODES, bilgilendirmeye devam ediyor
Bayburt Postası - Bayburt'un SODES programından maksimum seviyede faydalanabilmesi ve nitelikli projeler üretilmesini hedefleyen Bayburt Valiliği SODES Uygulama Merkezi kurumları bilgilendirmeye devam ediyor. 

SODES Birim Koordinatörü Arif Erkul başkanlığındaki heyet programa başvurma hakkı bulunan kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerini ziyaret ediyor. Vali İsmail Ustaoğlu'nun talimatları ile başlatılan bilgilendirme toplantılarında son olarak Bayburt İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ni ziyaret eden yetkililer, 23 Şubat itibariyle başlayan ve 16 Mart Perşembe günü saat 17:00 itibariyle son bulacak olan 2017 SODES Programı başvuruları hakkında rehberlik hizmeti sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.