Bayburt İŞKUR'dan Kariyer Günü etkinliği

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Kariyer Günü etkinliği düzenledi.

Bayburt İŞKUR'dan Kariyer Günü etkinliği
Bayburt Postası - Bayburt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından istihdamın artırılması ile işçi, işveren, öğrenci, iş arayanlar ve işini değiştirmek isteyenlerin, İŞKUR hizmetleri hakkında bilgi edinerek bu hizmetlerden yararlanmalarına yardımcı olmak, çalışanlar ile öğrencilerin kariyer planlamalarına yön vermek amacıyla bu yıl 7’ncisi düzenlenen Kariyer Günü Etkinliğini Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Üniversite ve lise öğrencileri ile halktan katılımın olduğu etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Muhammet Abdullah Kahveci, kariyerin uzun ve meşakkatli bir yol olduğunu, bunun içinde gayret göstermek gerektiğini söyledi. Kahveci, İŞKUR çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kariyer Günü etkinliğine, Erzurum Atatürk Üniversitesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Ateş, İTÜ Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Ubeydullah Kahveci ve Eğitimci İpek Solak Demirkıran konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmacılar, kendi hayatlarından kesitler sunarak, yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmalar, kariyer planlaması yapan, planlama yapma aşamasında olan öğrenci ve genç katılımcılara tecrübeleri ile izlemeleri gereken yol ve yöntemler hakkında hazırladıkları slayt gösterileri eşliğinde sunumlar yaptılar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.