Bakan Ağbal, iş adamlarıyla bir araya geldi

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 16 Nisan halk oylaması çalışması için geldiği Bayburt'ta iş adamları ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle bir araya gedi.

Bakan Ağbal, iş adamlarıyla bir araya geldi
Bayburt Postası - Maliye Bakanı Naci Ağbal, 16 Nisan halk oylaması çalışması için geldiği Bayburt'ta iş adamları ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle bir araya geldi.

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası'nın Öğretmenevi'nde verdiği yemeğin ardından iş adamları ile bir araya gelen Bakan Ağbal'a AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, MHP İl Başkanı Bekir Kasap ve Bayburt Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İbrahim Yumak eşlik etti.

Referandum sürecinin masaya yatırıldığı toplantı basına kapalı olarak devam etti. 

Anahtar Kelimeler:
Naci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kotan 7 yıl önce

Fotoğrafın en sağındaki ve solundaki şahıslar Bayburta yakışmıyor brader. Ne zaman gidecek ya da gönderilecekler. Gerçi vakitlerinin dolmasına çok az kaldı ama bizde de sabır kalmadı arkadaş.