Ayakkabı sektörü sezonu İzmir'de açtı

İzmir'de düzenlenen Ayakkabı Yaz 2014 Fuarı’nı, 50’ye yakın profesyonel alım heyeti de ziyaret etti. Azerbaycan, Fas, Filistin, Gürcistan, İsrail, Irak, Romanya, Ürdün, Yemen ve Yunanistan’dan gelen alıcılar, önemli iş bağlantıları...

Ayakkabı sektörü sezonu İzmir'de açtı
İzmir'de düzenlenen Ayakkabı Yaz 2014 Fuarı’nı, 50’ye yakın profesyonel alım heyeti de ziyaret etti. Azerbaycan, Fas, Filistin, Gürcistan, İsrail, Irak, Romanya, Ürdün, Yemen ve Yunanistan’dan gelen alıcılar, önemli iş bağlantıları kurdu. Fuardaki görüşmelerden sonra alıcılar, fabrikaları da ziyaret ederek bayilik taleplerinde bulundu. Alım heyetlerinin konaklama ve ulaşım giderleri, İZFAŞ tarafından karşılanıyor.

Fuarın en önemli ayaklarından birisinin alım heyeti olduğunu belirten İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, yaptığı açıklamada, “Görüşmeler, işadamlarının tanışmaları için çok faydalı oluyor. İş görüşmelerinin meyvelerinin, fuardan sonra daha da iyi alınacağını düşünüyoruz.” dedi. Örs, fuarların ticari işbirliğini arttırmaları ve ihracat bağlantıları kurmalarında katılımcılarla ziyaretçiler arasında önemli bir köprü olduğunu ifade etti. İş bağlantılarının kurulması için önemli bir fırsat sunan alım heyeti programıyla Türk ayakkabı pazarının daha da güçlendirilmesi hedefleniyor. Ayrıca fuarın açıldığı 9 Ocak Perşembe günü Ankara’dan, 10 Ocak Cuma günü Konya ve Denizli’den gelen, son gün olan 12 Ocak Pazar ise Afyonkarasihar’dan gelecek yurtiçi alıcılar da katılımcı firmaları memnun etti. Ayakkabı Yaz Fuarı’na, ilk iki gününde Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Muğla, Muş, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Van ve Zonguldak ile ABD, Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Çin, Fas, Filistin, Gürcistan, Irak, İran, İsrail, KKTC, Kongo Cumhuriyeti, Kosova, Letonya, Makedonya, Romanya, Rusya, Suriye, Ürdün, Yemen ve, Yunanistan’dan profesyonel ziyaretçiler geldi. Toplam 155 firmanın katıldığı fuarda bay, bayan, çocuk ve spor ayakkabı modelleriyle terlik, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.