Avrupa KOBİ Haftası, Bayburt’ta kutlandı

KOSGEB Bayburt Hizmet Merkezi Müdürlüğü, KOSGEB’in ulusal koordinasyonunu yürüttüğü "Avrupa KOBİ Haftası” dolayısıyla bir takım etkinlikler düzenledi.

Avrupa KOBİ Haftası, Bayburt’ta kutlandı
Bayburt Postası - KOSGEB Bayburt Hizmet Merkezi Müdürlüğü, KOSGEB’in ulusal koordinasyonunu yürüttüğü "Avrupa KOBİ Haftası” dolayısıyla bir takım etkinlikler düzenledi.

KOBİ’lerin ve girişimciliğin desteklenmesinin yanı sıra gençlerin girişimciliğe özendirilmesi amacıyla ulusal otoriteler ve diğer ilgili kuruluşlar ile birlikte tüm Avrupa da yürüttüğü KOBİ haftası  çerçevesinde Bayburt KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü bir takım etkinlikler düzenledi.

2014 yılında 29 Eylül-5 Ekim 2014 tarihleri arasında kutlanan KOBİ haftasında, KOSGEB Bayburt Hizmet Merkezi Müdürlüğü Bayburt Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile yapılan işbirliği çerçevesinde meslek lisesi öğrencilerine yönelik, mezun olduktan sonraki süreçte iş hayatına adım atacak olan gençlere, Bayburt Hizmet Merkezi Müdürü Murat İyilikbilen tarafından KOSGEB'in sağladığı destekler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Etkinlikler çerçevesinde gençlere Bayburt Organize Sanayi bölgesindeki işletmeler gezdirilerek falliyetlerin yerinde incelenmesi sağlandı. Bayburt Organize Sanayi sitesinde faaliyet gösteren İtimat Plastik Poşet Fabrikası ve Yılmaz Gıda Çay ve Un Fabrikası'nı gezen meslek lisesi öğrencileri ufuklarının biraz daha açıldığını ve bu gezinin kendilerine çok katkı sağladığını söyleyerek, İtimat Plastik Poşet Fabrikası yetkilileri ve Yılmaz Gıda Çay ve Un Fabrikası yetkililerine teşekkür ettiler.

Etkinlikler hakkında bir açıklama yapan Bayburt Hizmet Merkezi Müdürü Murat İyilikbilen, KOSGEB’in KOBİ’lere ve girişimcilere sağladığı imkanların küçümsenemeyeceğini ifade ederek, “İlimizde girişimcilik ruhunu daha da geliştirmeliyiz. Bu doğrultuda gençlerimizi girişimci olmaya, kendi işinin sahibi olmaya davet ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.