Aileye özel

Fransız marka kompakt sınıftaki modeli 308 üzerine geliştiridği SW Panaromic modeliyle aileleri hedefliyor. Otomobilin gerek tasarımı gerekse üzerinde bulunan teknoloji ve donanımlar çoluk çocuk seyahat kavramını daha eğlenceli hale getiriyor.Örneğin 1.68 metrekarelik cam tavanla birlikte aracın ışık alan yüzeyi 5.5 metrekareyi geçiyor. Ayrıca, isteğe göre bagaj zeminine gömülen üçüncü sıra koltuklarla birlikte 5 kişiden daha fazlasıyla en azından orta mesafe bir yolculuk yapmak ya da 674 litrelik bagajı rahat rahat kullanmak mümkün. Bagajda seyyar bir el feneri bile bunuyor! 308 SW Panoramic'in dış tasarımında 5 kapılı modelle aynı ön yüz kullanılırken şık bagaj kısmı ve tavan rayları ile birlikte daha etkileyici bir görünüm ortaya çıkıyor. Tasarım, aile otomobilini oldukça dinamik bir çizgiye taşımış. İç mekanın aydınlık yapısı kadar dikkat çeken bir başka unsur tüm arka koltukların bağımsız yapısı ve kolay çıkarılabilmesi sayesinde onlarca farklı alan sağlanması oluyor. İç mekanda tıpkı 5 kapılı modelde olduğu gibi modern, ergonomik ve eğimli kokpit dizaynı öne çıkıyor. Geniş açılan kapılar kolay iniş biniş sağlıyor.

Aileye özel

Aileye özel

Fransız marka kompakt sınıftaki modeli 308 üzerine geliştiridği SW Panaromic modeliyle aileleri hedefliyor. Otomobilin gerek tasarımı gerekse üzerinde bulunan teknoloji ve donanımlar çoluk çocuk seyahat kavramını daha eğlenceli hale getiriyor.

Örneğin 1.68 metrekarelik cam tavanla birlikte aracın ışık alan yüzeyi 5.5 metrekareyi geçiyor. Ayrıca, isteğe göre bagaj zeminine gömülen üçüncü sıra koltuklarla birlikte 5 kişiden daha fazlasıyla en azından orta mesafe bir yolculuk yapmak ya da 674 litrelik bagajı rahat rahat kullanmak mümkün. Bagajda seyyar bir el feneri bile bunuyor! 308 SW Panoramic'in dış tasarımında 5 kapılı modelle aynı ön yüz kullanılırken şık bagaj kısmı ve tavan rayları ile birlikte daha etkileyici bir görünüm ortaya çıkıyor. Tasarım, aile otomobilini oldukça dinamik bir çizgiye taşımış. İç mekanın aydınlık yapısı kadar dikkat çeken bir başka unsur tüm arka koltukların bağımsız yapısı ve kolay çıkarılabilmesi sayesinde onlarca farklı alan sağlanması oluyor. İç mekanda tıpkı 5 kapılı modelde olduğu gibi modern, ergonomik ve eğimli kokpit dizaynı öne çıkıyor. Geniş açılan kapılar kolay iniş biniş sağlıyor.

308 SW Panaromic, sürücü koltuğunda iken asla bir 'steyşın' havası hissettirmeyen, dinamik sürüş performansı ortaya koyuyor. Kullanılan süspansiyonlar, elektrohidrolik direksiyon ile motor ve şanzıman uyumu bu konuda tasarıma uygun bir sürüş kalitesi ortaya çıkmasını sağlıyor. Otomobil Türkiye pazarına sadece 1.6 litrelik 110 beygir gücünde dizel motor ve 6 ileri manuel şanzımanla ithal ediliyor. 100 km'de ortalama 5.3 litre yakıt tüketimine karşılık bir km'de 139 gr karbondioksit üretiliyor. Zengin denilebilecek bir donanımla yola çıkan otomobil 44.5 bin YTL etikete sahip.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.