"Yılın Cümlesi" Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünün "İstiklâl Marşının Kabulü'nün 100. Yıl  Dönümü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü" etkinlikleri kapsamında Türkiye geneli ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak düzenlediği "Yılın Cümlesi" yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

"Yılın Cümlesi" Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bayburt Postası - Mehmet Âkif Ersoy'un şair kişiliği, birleştirici yönü, kahramanlık sembolü olarak Türk milletine öncülük etmesi  ile vatan ve millet sevdalısı olma özelliğinin öğretilmesi ve İstiklâl Marşı’nın kabulünün 100. Yılında, İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Etkinlikleri kapsamında Milli Şairi daha iyi tanımak ve anlamak için Türkiye geneli resmi/özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören örgün öğretim öğrencileri ile 18 yaşını tamamlamamış açık öğretim lisesi öğrencilerinin de katılabildiği yarışma sonuçlandı.

Okul web sayfasından online başvuru yapılabilen ve  8 Mart 2021 tarihin de sona eren yarışma sonuçları şöyle: 

Birinci Barbaros Efe Kobal(Fatsa Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi/Ordu)
Ödülü: 2000 TL
İkinci Esma Köksal (Aybastı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi/Ordu)
Ödülü: 1000 TL
Üçüncü Volkan Şahin (Göl Anadolu Lisesi/Kastamonu)
Ödülü: 500 TL

Mansiyon Ödülü: Esra Köksal (Aybastı Fen Lisesi/Ordu)
Ödülü 250 TL
Jüri Özel Ödülü: Huri Emik (Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi/Aydın)
Kitap Seti
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.