Yeni kampüs için imzalar atıldı

Bayburt Üniversitesi yeni kampüs yapımı için TOKİ ile protokol imzaladı.

Yeni kampüs için imzalar atıldı
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi yeni kampüs yapımı için TOKİ ile protokol imzaladı. Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek'in de katılımıyla Ankara'da gerçekleşen törende Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel arasında imzalanan protokol çerçevesinde Bayburt Üniversitesinin yeni kampüs yapım çalışmaları netleşmiş oldu.

Önceki yıllarda Bayburt Üniversitesi bütçesiyle yapılan binaların yer aldığı yeni kampüste İlahiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Rektörlük, Merkezi Yemekhane, Kapalı Spor Salonu ile 60 adet ikinci etap lojmanların yapımı planlanıyor.

Konu ile ilgili bilgi veren Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanan proje kapsamında, ilerleyen yıllarda yeni fakülte çalışmalarının devam edeceğini ve üniversitenin büyümesine paralel olarak yeni yapılanmanın sürdürüleceğini belirtti.

Coşkun, Bayburt Üniversitesi'nin 2 yıl sonra yeni kampüs alanında faaliyet göstermeye başlayacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Eski kampüs ne olacak? Boşuna devlet paraları hancandı demek ki... İşe yaramayacaksa neden yanlış planlama yapıyor ve devleti zarara uğratıyorsunuz? Uğratanlar elbette cezasını çekecek ve bir birey olarak hakkımı helal etmiyorum.

Avatar
Alper Konursu 10 yıl önce

Arkadasın seçimine katılıyorum. İnşallah bu işlerden kimse kar etmiyordur. Kimi insanlara rahmet okunur, kimilerinede dua etmek lazım. İş yapmayı öğrensinler. Kendilerinden çok Bayburtu düşünsünler diye!

Avatar
Adem Dursun 10 yıl önce

Lütfen yorumu paylaşın. Bayburt'un gelişmesinde rol oynayacağını düşünmüyorum. Bayburt'u geliştirecek faaliyetler içine girilmesini istiyorum artık. İnsanların artık göz boyayan hizmetlere tahammülü kalmadı. Allah rızası için su göçü önleyici faaliyetler yapın. Ankara'ya yatmanız için bu Bayburt sizi yollamadı.

Avatar
Tuğrul Burnaz 10 yıl önce

Bu inşaat yarim kalmaz değil mi? Ak Parti zihniyetine artık yeter diyorum, çalışın diyorum artık, ayyakapı nüfusuyla işiniz olmasın

Avatar
Mehmet Gunes 10 yıl önce

Fakir fukara bin bu kadar ihtiyacı varken o olmadı. Oy almak için yenisini yapalım! Artık kimse yutmuyor

Avatar
Şahika 10 yıl önce

Şu acizliğe bir bakın. Birileri yapsın biz kullanalım. Kurucu Rektör Mollamahmutoğlu, mevcut kampüsü inşa etti. Yenisine başladı. Sosyal tesisleri de inşa etti. Birde yeni kampüs için Türkiye çapında mimari proje yarışması hazırlığı vardı. Vizyon budur. Şimdi yapılan nedir? Ver TOKİ'ye kurtul. TOKİ yapsın siz başardık diye övünün. Yazık çok yazık. Fotoğraftaki kampüs resmi Mollamahmutoğlu'nun yaptırttığı ve inşa ettiği proje. Sizinki nerede?

Avatar
Demokrat Bayburt 10 yıl önce

TOKİ'nin daha önce Bayburtu bir gecede nasıl borçlandırıp soyduğunu yaşadık, gördük.. Bu kazıktan tatmin olmayanlar var demekki..