Vali Pehlivan, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını denetledi

Vali Ali Hamza Pehlivan, Kız Meslek Lisesinin taşınacağı Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

Vali Pehlivan, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını denetledi
Bayburt Postası - Vali Ali Hamza Pehlivan, Kız Meslek Lisesinin taşınacağı Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde incelemelerde bulundu.
 
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde eğitim kurumlarını denetleyen Vali Pehlivan, kendi binasının inşaatı tamamlandığı için oraya taşınacak ve yerine Kız Meslek Lisesinin geleceği Anadolu İmam Hatip Lisesinde yaptığı incelemeleri sırasında tespit ettiği eksikliklerin titiz bir çalışmayla bir an önce tamamlanması ve fiziki mekanların eğitim öğretim sezonuna tam olarak hazırlanması talimatını verdi. Vali Pehlivan’a incelemeleri sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can, İnşaat ve Emlak Hizmetleri Şube Müdürü İsa Akgün ile Okul Müdürü Hasan Basri Topsakal eşlik etti.​

Anahtar Kelimeler:
Ali Hamza Pehlivan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.