Uygulama Bahçesi'nin tüm geliri Mehmetçik Vakfı'nın

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesinde gerçekleştirdiği Afrin Harekâtı'na Bayburt'tan destek sürüyor.

Uygulama Bahçesi'nin tüm geliri Mehmetçik Vakfı'nın
Bayburt Postası - Beşpınar Şehit Gürcan Yavuz İmam Hatip Ortaokulu Mehmetçiğe destek kampanyasına anlamlı bir etkinlikle katıldı. Okul öğrencileri Uygulama Bahçesi'nde elde ettikleri ürünlerin gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışladı. 



Okulun Fen Bilgisi Öğretmeni Emre Özel, 2017 yılı yaz sezonunda okul öğrencileri ile birlikte 'Uygulama Bahçesi Projesi'ne imza atmıştı. Okul öğrencileri ile birlikte bu bahçeden elde ettikleri ürünleri turşu yaparak Beşpınar'da satışa çıkan Özel ve öğrencileri elde ettikleri gelirin tamamını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı. Beşpınar halkı projeye tam destek vererek ürünleri kısa bir zamanda tüketirken, öğrencilerle birlikte objektiflere asker selamı vermeyi de unutmadılar.

Emre Özel, öğrencilerini ve projeyi destekleyen Beşpınar halkına teşekkür ettiği açıklamasında, "Tüm cihana mertliği ve adaleti öğreten, öğretmekle yetinmeyip başka milletlerin istikbali için kendi canından vazgeçen Mehmetlerimiz için gerçekleştirdiğimiz projeye katılan tüm velilerimize ve öğrencilerimize minnettarız" dedi. 

Öğrencilerinin Uygulama Bahçesi'nde ürettiği ürünleri satıp tüm gelirini Mehmetçik Vakfı'na gönderdiklerini ifade eden, "Bu nesil yanımızda oldukça sırtımız yere gelmez evelallah. Etkinliğimizin gerçekleşmesinin her aşamasında yanımızda olan değerli öğretmenlerimiz Aysel Aktan ve Emre Doğan'a ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.