Üniversitenin konukları Bayburtlu akademisyenler

Bayburtlu akademisyenler Bayburt Üniversitesi’nde bir araya geldi.

 Üniversitenin konukları Bayburtlu akademisyenler
Bayburt Postası - Bayburtlu akademisyenler Bayburt Üniversitesi’nde bir araya geldi. Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi’nde  görev yapan Bayburtlu akademisyenler Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un daveti üzerine Bayburt Üniversitesi'nde istişare toplantısına katıldı.

İstişare toplantısında; Bayburt Üniversitesinin fiziki altyapı projeleri, geride bırakılan 2013 yılının muhasebesi, Bayburt Üniversitesi ile Bayburt için yapılması gerekenler, sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı. Bayburt Üniversitesinin mevcut durumu ve gelişimi hakkında bilgi alışverişinde bulunan akademisyenler, Bayburt Üniversitesi ile ilgili geleceğe dönük neler yapılabilir, nasıl projeler geliştirilebilir konusunda fikirler ortaya koydular.

Toplantının sonunda bu tür istişare toplantılarının tekrarlanması konusunda görüş birliğine varıldı.  Rektör Coşkun, katılımlarından dolayı tüm akademisyenlere teşekkür etti.

Bayburt Üniversitesi’nde gerçekleşen toplantıya Bayburtlu akademisyenler; Prof. Dr. Asri Çubukçu,  Prof. Dr. Ali Eroğlu, Prof. Dr. Abdullah Kopuzlu, Prof. Dr. Adem Dursun, Prof. Dr. Kadir Bilen, Doç. Dr. Rahmi Dumlupınar, Doç. Dr. Hanefi Bayraktar, Doç. Dr. Şaban Kordali, Doç. Dr. Halil İbrahim Erkovan,  Yrd. Doç. Dr. Celal Çakır, Yrd. Doç. Dr. Sinan Kopuzlu ve Yrd. Doç. Dr. Uğur Akbulut katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramiz 10 yıl önce

Bu arkadaşların kaç tanesinin kadrosu bayburt üniversitesinde? Ya rektörün kadrosu nerde? Atatürk üniversitesinde? Peki niye acaba? Her seferde bayburtlu olduğunu söyleyen biri... Dolayısıyla çabalar inandırıcı olmuyor....

Avatar
Objektif 10 yıl önce

Ülkemizde kadrosu farklı üniversiteden olmasına rağmen rektörlük yapan pek çok hocamız var. Ama nedense konu Bayburt olunca tepkiler çok farklı oluyor. Memleket hepimizin doğduğumuz yerin ne önemi var. Biz mi seçiyoruz? Yapılan hizmetlerin uzun vadeli getirisini düşünmek gerekmez mi?

Avatar
Ramiz 10 yıl önce

İyi de işi bitince çekip gitsinler diyemi? Şu manzaraya bir bakın. Eğitim fakültesi dekanı Gümüşhaneli. Ilahiyat fakültesi dekanı Tbzonlu. Mühendislik fakültesi dekanı Konyalı ve bunlar geçici görevlendirmeye burdalar. Madem bayburtlusunuz. Elinizi taşın altına koyun ve gelin bu üniversitenin unsurları olun. Yoksa göçe direnen üniversitede bu kervana katılırsa ne olur düşündünüzmü..?

Avatar
Selçuk 10 yıl önce

Bayburt Üniversitesi rektörü sn Selçuk bey saygılar sunarak,tarihi Bayburt kimliği yani kütüğü için bir çalışma yapılacakmı?
Bu müjdeli haberi bekliyoruz.

Avatar
Selim 10 yıl önce

Sonuç ne...? Kocaman bir sıfır. Geçiyorduk üğradık.

Avatar
Isen 10 yıl önce

Bir zamanlar, Kurucu Rektör Mollamahmutoğlu da çalıştay düzenlemiş ve Bayburtlu akademisyenleri toplamıştı. Hem de çalıştay üç gün sürmüştü, katkı ne oldu? Kocaman bir sıfır. Geçiyorduk uğradık. Somut bir şeyler yapmak lazım. Yorumlarda da vurguladığı gibi. Önce bu üniversitenin kadrolu elemanı olmak lazım. Hem de Bayburtlu biri olarak ve işin başında olarak inandırıcı olmak lazım.

Avatar
Bayburt 10 yıl önce

Ayaküstü iki çay arası bu muhabbette Bayburt Üniversitesi için nasıl bir fikir alışverişi olmuş onlarıda bir zahmet açıklayın. İçi boş haber.

Avatar
L&K 10 yıl önce

HELAL OLSUN İKİ KARDEŞİ AYNI KAREDE GÖRMEK NE GÜZEL BİR MUTLULUK. ABDULLAH VE SİNAN HOCALARIMA SELAMLAR