Ülkü Ocaklarından Ödüllü LGS Sınavı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi, 8. sınıflar için ödüllü Liselere Geçiş Sınavı düzenliyor.  Sınava girmek isteyen öğrencilerin 22 Mayıs 23.59’a kadar bilgiocakta.com adresinden kaydını yaptırması gerekiyor.

Ülkü Ocaklarından Ödüllü LGS Sınavı

Bayburt Postası - Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ödüllü Çevrimiçi 8. sınıflar LGS deneme sınavını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi ödüllü yarışmalarına “Bilgi Ocakta” ile dijital ortamda devam ediyor. Bu kapsamda Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi, 23 Mayıs Pazar günü saat 14.00'te bilgiocakta.com adresi üzerinden "Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS Deneme Sınavı" yapacağını duyurdu.

Genel Başkan Yıldırım paylaşımında, "Sınava son düzlükte ne kadar hazırsın? İşte fırsat! Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS Deneme Sınavı için 22 Mayıs 23.59’a kadar bilgiocakta.com adresinden kaydını yap hem kendini dene hem ödülü kazan! Sınav: 23 Mayıs Pazar Saat 14.00" ifadelerini kullandı.

Sınavda birinciye Tablet, Ocaktabul, Kitap; ikinciye ve üçüncüye Ocaktabul, Kitap Seti; dördüncü ve onuncu arasına Ocaktabul, Kitap; onbir ile 50 arasına ise Kitap edileceği belirtildi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuzcuzade bey 3 yıl önce

Allah razı olsun. Ama hediyeler iyi deyil, 1. ciye 3 hilal hediye edilsin