Sahaf Ruhlar Çetin, Bayburt Üniversitesi'nde söyleşiye katıldı

Yakın zamanda açmış olduğu sahafla Bayburt'ta önemli bir eksikliği gideren Ruhlar Çetin Bayburt Üniversitesi'nde söyleşiye katıldı.

Sahaf Ruhlar Çetin, Bayburt Üniversitesi'nde söyleşiye katıldı

Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi, Siyasal Edebiyat Öğrenci Topluluğu tarafından bir söyleşi programı düzenlendi. 

Dede Korkut Külliyesi Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşiye konuk olarak, yakın zamanda açmış olduğu sahafla Bayburt'ta önemli bir eksikliği gideren Ruhlar Çetin katıldı. Ruhlar Çetin’in hayatı ve sahaf olma sürecinin konu edildiği söyleşide Çetin, öğrencileri kitap okuma konusunda da teşvik etti. Katılımcılardan gelen soruları cevaplayarak, Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen başta olmak üzere, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Söyleşiye; Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Yaman, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.