Sağlık Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet coşkusu

Bayburt Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet töreni yapıldı.

Sağlık Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet coşkusu
Bayburt Postası - Bayburt Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet töreni yapıldı. Beyzade Düğün Salonu’ndaki mezuniyet programında Bayburt SHMYO’dan mezun olan öğrencilerden derece giren yüksekokul birincisi ilk ve acil yardım bölümü öğrencisi Sümeyra Patan, ikincisi ilk ve acil yardım bölümü öğrencisi Nesrin Göç ve üçüncüsü ilk ve acil yardım bölümü öğrencisi Tuba Esra Karaçetin ödüllendirildi. Ardından tören kep atma ve mezuniyet pastasının kesilmesi ile devam etti. Daha sonrasındaki müzikli eğlence ile öğrenciler senenin yorgunluğunu attılar.

Mezunları bu mutlu günlerinde Bayburt Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu ve Bayburt Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tuncay Ceylan ile birlikte öğrencilerin aileleri ve üniversite hocaları da yalnız bırakmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.