Rektör’den Bakan Işık’a davet

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun bir dizi temaslarda bulunmak için gittiği İstanbul’da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı Bayburt Üniversitesi’ne davet etti.

Rektör’den Bakan Işık’a davet
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun bir dizi temaslarda bulunmak için gittiği İstanbul’da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı Bayburt Üniversitesi’ne davet etti.

İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde 30 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen EMITT fuarını ziyaret eden Rektör Coşkun, Bayburt Üniversitesi’nin fuarda yer almasından dolayı  duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Fuarın ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile bir görüşme gerçekleştiren Rektör Coşkun, Bakan Işık'a Bayburt Üniversitesi hakkında bilgi vererek, Bayburt Üniversitesi’ne davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.