Rektör Türkmen’den Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’na Ziyaret

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muhammet Hekimoğlu ile Bayburtlu olan Başkan Yardımcısı Dr. Zeki Eraslan’ı ziyaret etti.  

Rektör Türkmen’den Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’na Ziyaret

Bayburt Postası - Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ile Bayburt Üniversitesi arasında gerçekleştirilmesi muhtemel işbirliği konularının da ele alındığı ziyarette Rektör Türkmen; misafirperverlikleri için Prof. Dr. Hekimoğlu ve Dr. Eraslan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Türkmen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Hekimoğlu ve Dr. Eraslan ise kendilerinin de kurum olarak Bayburt Üniversitesi ile etkin ve sürdürülebilir işbirliği kurmayı istediklerini dile getirdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.