Rektör Türkmen ve Rektör Yıldız’dan Atatürk Üniversitesine Ziyaret

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ve Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya ziyarette bulundular.

Rektör Türkmen ve Rektör Yıldız’dan Atatürk Üniversitesine Ziyaret

Bayburt Postası - Atatürk Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Rektör Türkmen ve Rektör Yıldız’a; YÖK Üyesi Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Buluç, Gazi Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Erdal Zorba ve Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Fahri Temizyürek de eşlik etti.

Bayburt ve Gazi Üniversitesi rektörleri, misafirperverliği için Rektör Çomaklı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. 

Rektör Çomaklı ise üniversiteler arası ikili işbirliğini daha ileriye götürmek adına yeni dönemde de emin adımlarla ilerleyeceklerini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, iyi dilek ve temennilerinden ötürü misafirlerine teşekkür etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.