Rektör Coşkun'a ziyaretler

Anayasa Mahkemesi Üyesi Hicabi Dursun ve Bayburt İl Jandarma Komutanı Albay Fatih Cemal Kiper Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun'u 'ni ziyaret etti.

Rektör Coşkun'a ziyaretler
Bayburt Postası - Anayasa Mahkemesi Üyesi Hicabi Dursun ve Bayburt İl Jandarma Komutanı Albay Fatih Cemal Kiper Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun'u 'ni ziyaret etti. 

Anayasa Mahkemesi Üyesi Hicabi Dursun'a ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür eden Rektör Coşkun'a, Dursun da başarılar temennisinde bulundu. Ziyarette İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu da hazır bulundu. 

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı son kararname ile Bayburt İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Albay Fatih Cemal Kiper’i makamında ağırlayan Coşkun, Albay Kiper‘e yeni görevlerinde başarılar diledi.

İl Jandarma Komutanı Fatih Cemal Kiper ise kendisine gösterdiği ilgiden dolayı Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.