“Projenle engeli kaldır”

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından EDES kapsamında yürütülmekten olan “Engelleri El Ele Aşalım” projesi kapsamında düzenlenen “Projenle Bir Engeli de Sen Kaldır” yarışmasına katılacak öğrencilere proje tasarım malzemeleri dağıtıldı.

“Projenle engeli kaldır”
Bayburt Postası - Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından EDES kapsamında yürütülmekten olan “Engelleri El Ele Aşalım” projesi kapsamında düzenlenen “Projenle Bir Engeli de Sen Kaldır” yarışmasına katılacak öğrencilere proje tasarım malzemeleri dağıtıldı.

Danışman öğretmenler ile proje hazırlayan öğrencilerin katıldığı malzeme dağıtım töreninde konuşan proje koordinatörü Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulcelil Kahveci, projeye 73 başvurunun yapıldığını ifade ederek, yarışmadaki asıl amacın öğrencilerimizde engellilerin yaşadıkları sorunlara ve bu sorunlara çözüm üretme noktasında bir farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.

Projelerin hazırlanmasının 3 aşamadan oluştuğunu söyleyen Kahveci, “Birinci aşamada öğrenciler hazırladıkları proje taslaklarını birimimize ulaştırmışlardır. İkinci aşamada ise öğrenciler, projeleri için gerekli malzemeleri, bildirdikleri ihtiyaç listesi doğrultusunda bugün teslim almış bulunuyorlar. Öğrencilerin hazırlamayı düşündükleri proje için gerekli malzemeler birimimiz tarafından proje kapsamında ücretsiz olarak karşılanmıştır. Üçüncü aşamada tamamlanan projeler en son 5 Mayıs 2014 tarihinde Milli Eğitim Müdürlüğü Engelleri El Ele Aşalım proje birimine ulaştırılacaktır” dedi.

Kahveci, projelerin jüri tarafından değerlendirecek 10-16 Mayıs 2014 Engelliler Haftası’nda sergileneceğini belirterek, dereceye giren projelerin ödüllendirileceğini ve tüm öğrencilere katılım belgesi verileceğini kaydetti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.