Prof. Mercimek, rektör adayı

Bayburtlu başarılı akademisyen Prof. Dr. Bedrettin Mercimek, rektör adayı oldu.

Prof. Mercimek, rektör adayı
Bayburt Postası - Bayburtlu başarılı akademisyen Prof. Dr. Bedrettin Mercimek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday oldu. Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar’ın 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Büyükşehir belediye Başkan adayı olması nedeniyle Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Ziya Erdil’in vekaleten rektörlüğünü yürüttüğü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ndeki rektörlük seçimleri için ilk adaylığını açıklayan isim Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bedrettin Mercimek oldu.

Adaylığını üniversitedeki öğretim üyelerine gönderdiği yazılı açıklamayla duyuran Prof. Dr. Mercimek, “Mayıs 2014 de, Üniversitemizde rektörlük seçimi yapılacaktır. Liyakat, huzur, dinamizim ve değişim için, bir kesimin değil, herkesin rektörü olmak üzere, Rektör adayı olduğumu belirtirim” dedi.

Prof. Dr. Bedrettin Mercimek

1965 doğumlu Bayburtlu Prof. Dr. Bedrettin Mercimek, Bayburt Lisesi’nden mezun olduktan sonra yüksek öğrenimini Selçuk Üniversitesi’nde tamamladı. Aynı üniversitede yüksek lisans öğrenimini gören Mercimek, 1994’te Kimya Anabilim dalında doktorasını aldı. Sırasıyla Muğla Üniversitesi’nde yardımcı doçent, Niğde Üniversitesi’nde doçent ve Selçuk Üniversitesi’nde profesör unvanını alan Prof. Mercimek, son olarak 2011 yılından itibaren Fen Fakültesi Dekanlığı’nı yaptığı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin rektör adayı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asım KOCA 10 yıl önce

Yakışır köylüme . BAşarılar

Avatar
aslanby 10 yıl önce

1 mayıs saat 11 de bayburt üniversitesi önünden yürüyüşümüz başlayacaktır.. Saat kulede basın açıklamasıyla sona erecektir..Yoldaşları bekliyoruz. Şehir dışından da çok sayıda katılım olacak