Prof. Koçan'dan Bayburt Üniversitesi'ne ziyaret

Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Hüsamettin Koçan, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun'u makamında ziyaret etti. Rektörlük makamında Koçan’ı ağırlayan Rektör Coşkun, Baksı Müzesi'nin 2014 Avrupa Konseyi Müze Ödülü'ne layık görülmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi...

Prof. Koçan'dan Bayburt Üniversitesi'ne ziyaret
Bayburt Postası - Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Hüsamettin Koçan, Bayburt Üniversitesi Rektörü Selçuk Coşkun'u makamında ziyaret etti. Rektörlük makamında Koçan’ı ağırlayan Rektör Coşkun, Baksı Müzesi'nin 2014 Avrupa Konseyi Müze Ödülü'ne layık görülmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Rektör Coşkun, "Büyük emek ve özveri ile ilimizde kurulan her zaman örnek gösterilecek çevresel bir girişim olan Baksı Müzesi'nin ilimizde bulunması bizler için kıvanç vericidir. Bayburt’un ve ülkemizin varlığı ile iftihar ettiği, değerli hocamız Hüsamettin Koçan tarafından büyük emek ve özveri ile ilimizde kurulan Baksı Müzesi'nin Avrupa Konseyi tarafından 2014 yılının ‘EMYA Yılın Müzesi’ ödülüne layık görülmesi Bayburt Üniversitesi ailesi olarak bizleri son derece sevindirdi" dedi. 

Rektör Coşkun, Baksı Müzesine her türlü desteği vereceklerini de sözlerine ekledi.

Koçan ise Coşkun'un Baksı Müzesi'ne karşı olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.

Hüsamettin Koçan, Rektör Coşkun ile bir süre sohbet ettikten sonra Rektörlükten ayrıldı.

Kaynak: Bayburt Üniversitesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.