Polis eşleri öncülüğünde eğitime anlamlı katkı

Bayburt Polis  Meslek Yüksek Okulu Müdürü Abdullah Şahin'in eşi Emine Şahin ve Bayburtlu kadınlarca, kentte, ekonomik nedenlerle dershaneye gidemeyen 30 ihtiyaçlı öğrencinin dershaneye gönderilmesi amacıyla ''Deniz Yıldızları Dersaneye'' projesi başlatıldı.

Polis eşleri öncülüğünde eğitime anlamlı katkı

Polis eşleri öncülüğünde eğitime anlamlı katkı...Bayburt Polis  Meslek Yüksek Okulu Müdürü Abdullah Şahin'in eşi Emine Şahin ve Bayburtlu kadınlarca, kentte, ekonomik nedenlerle dershaneye gidemeyen 30 ihtiyaçlı öğrencinin dershaneye gönderilmesi amacıyla ''Deniz Yıldızları Dersaneye'' projesi başlatıldı.

Projenin tanıtımı amacıyla Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Hikmet Çağlar Konferans Salonu'nda yapılan tanıtım toplantısına Bayburt Vali Yardımcısı Mehmet Ali Akyüz'ün eşi Tuba Akyüz, Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Abdullah Şahin'in eşi Emine Şahin ile polis eşleri ve Bayburtlu kadınlar katıldı.

Bayburtlu kadınların desteği ile projeyi yürüten Emine Şahin, tanıtımdaki konuşmasında, proje ile ilçe, belde ve köylerde öğrenim gören ancak dershaneye gidemeyen 30 ihtiyaçlı öğrencinin dershaneye gönderileceğini belirterek, ''En büyük yatırım insan beyin ve ruhuna yapılan yardımdır'' dedi.

Eğitimle insana yatırım yapmanın iyiye, insanlığı doğruya, güzele götürecek insanlar yetiştirmeye vesile olacağını anlatan Şahin ''Eğer insanların beynine ve ruhuna yatırım yapmazsak en yakınlarımızın bile terörist veya toplumun başına bela olmuş bir asalak olma ihtimali var. Onun için biz de 'Deniz Yıldızları Dershaneye' projemizle gücümüz yettiğince, karınca kararınca, bir fakirin, boynu büküğün elinden tutup başarıya giden yolu göstermeyi amaçladık'' diye konuştu.

Emine Şahin, proje kapsamında belirlenen 30 fakir ancak başarılı öğrencinin ildeki 2 dershanede öğrenim göreceğini de sözlerine ekledi.

Projenin tanıtımı için yapılan programa katılan Bayburtlu kadınlar ve bazı polis eşleri, öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak için ikram edilen çikolataları ücret ödeyerek aldı. Program, Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerince verilen konserle sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.