Örnek öğretmen Emre Özel'den “Ben Kimim?” semineri

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yılı Şubat ayında Türkiye'nin sıra dışı çalışmaları ile öğrencilerine ve çevresine farkındalık oluşturmuş 10 öğretmenden biri seçilen Emre Özel ”Gençlerle U-Mutlu Yarınlara” projesi kapsamında “Ben Kimim?” konulu konferans verdi.

Örnek öğretmen Emre Özel'den “Ben Kimim?” semineri
Bayburt Postası - Gençlik Projeleri Destek Programı 2016-II kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve Ensar Vakfı Bayburt Şubesi tarafından yürütülen ”Gençlerle U-Mutlu Yarınlara” isimli proje çerçevesinde 15 Temmuz İmam Hatip Orta Okulunda eğitim gören 167 öğrenciye Kariyer Planlama Semirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yılı Şubat ayında Türkiye'nin sıra dışı çalışmaları ile öğrencilerine ve çevresine farkındalık oluşturmuş 10 öğretmenden biri seçilen Öğretmen Emre Özel ve Hakan Özışık tarafından “Ben Kimim?” konulu konferans verildi ve proje tanıtım faaliyetleri gerçekleştirildi.

Konuşmasına Mardin'in Savur İlçesinde, okuma yazma bilmeyen ancak eğitime önem veren sekiz çocuklu bir anne-babanın çocuğu olan 2015 Nobel Kimya Ödüllü Bilim İnsanı Prof. Dr. Aziz Sancar’ın “Bir şeyler söylemekle hiçbir şey olmuyor; çalışmak gerek, çaba sarf etmek gerek. Sadece çok çalışarak başarı elde edebilirsiniz. Çabayla elde edilen başarıyı kimse inkâr edemez. İster Amerika ister Avrupa isterse de dünyanın herhangi bir yeri olsun, kimse çalışkan insanın karşısında duramaz” sözüyle başlayan Özel, başarının önündeki engelleri anlatarak istedikten ve çalıştıktan sonra hiçbir gücün onların önlerinde duramayacağı belirtti.
Yoğun bir katılımın olduğu programda eğitmen hocalar tarafından sorulan sorulara doğru cevap veren 5 öğrenciye Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından Osman Keskinoğlu'nun Siyer-i Nebi "Hazreti Peygamberimizin Hayatı" isimli kitabı hediye edildi. Program ikramla sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Emre ÖzelHakan Özışık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.