“Okul öncesi eğitimin önemi”

Bayburt İlköğretim Okulu'nda düzenlenen eğitim şenliği izleyenlere harika saatler yaşattı. Şenlikte görev alan minikler, ailelerinin göğsünü kabartırken, öğretmenlerinin de gururlanmasına vesile oldu. Tamamen dolan Halk Eğitim Merkezi’nde aileler, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler güzel bir akşam geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Anasınıfı öğretmeni Pınar Evgin, okul öncesi dönemin insan yaşamının temelini oluşturduğunu belirterek, ''Bu dönemde çocuğun sağlığı, beslenmesi, ailede aldığı sevgi ve şefkat kadar, aldığı eğitim de çok önemlidir. Bu nedenle okul öncesi eğitime çok önem veriyoruz. Amacımız okul öncesi eğitimin Bayburt'ta daha yaygın hale getirilmesidir'' dedi.  

“Okul öncesi eğitimin önemi”

Minikler tüm hünerlerini sergilediBayburt İlköğretim Okulu'nda düzenlenen eğitim şenliği izleyenlere harika saatler yaşattı. Şenlikte görev alan minikler, ailelerinin göğsünü kabartırken, öğretmenlerinin de gururlanmasına vesile oldu. Tamamen dolan Halk Eğitim Merkezi’nde aileler, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler güzel bir akşam geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Anasınıfı öğretmeni Pınar Evgin, okul öncesi dönemin insan yaşamının temelini oluşturduğunu belirterek, ''Bu dönemde çocuğun sağlığı, beslenmesi, ailede aldığı sevgi ve şefkat kadar, aldığı eğitim de çok önemlidir. Bu nedenle okul öncesi eğitime çok önem veriyoruz. Amacımız okul öncesi eğitimin Bayburt'ta daha yaygın hale getirilmesidir'' dedi.

 

 

Çok şık ve güzeldilerHer bir minik, özenle hazırlanmıştı bu güne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.