Okul inşaatında inceleme

Vali Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

Okul inşaatında inceleme
Bayburt Postası - Vali Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.
 
Vali Ali Hamza Pehlivan, okul kampüsüne gelişinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemalettin Karabulut ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İsa Akgün tarafından karşılandı. Okul binasında bir takım incelemelerde bulunan Vali Ali Hamza Pehlivan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Karabulut’tan okul hakkında bilgi aldı. Vali Ali Hamza Pehlivan, eksikliklerin giderilmesi konusunda yetkililere talimat verdi.
 
Buradaki incelemelerinin ardından kampus içerisinde bulunan 16 derslikli İmam Hatip Lisesi ve 200 kişilik pansiyon inşaatında incelemelerde bulunan Vali Ali Hamza Pehlivan, yüklenici firma yetkilileriyle görüştü. Eksikliklerin tamamlanması konusunda titiz bir çalışma gerçekleştirilmesi talimatı vererek incelemelerini sonlandıran Vali Ali Hamza Pehlivan’a Vali Yardımcısı Mutlu Almalı eşlik etti.​

Anahtar Kelimeler:
Ali Hamza Pehlivan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rambo yağız 7 yıl önce

Ah birde şu yollar asfaltlar veeeee hastanelerdede denetleme olsa Allah aşkına şu devlet büyükleri bir hastanelere düşse yolları temizlik yok pislik var lütven düyün şu insanların ses çığlıklarinı insan utanıyor bayburt devlet hastanesi demeye

Avatar
vedat yılmaz 7 yıl önce

Resıme dıkkatlı bakınca muthıs bır cephe kaplamasi yaptırılmıs.Bu cephe kaplamadan daha da kotusu sair zihni ilkogretime yapildi. Bu isleri kontrol edenlerin gozleri ama yada "korluk bizim hayat felsefemizdir." dusturundalar. Devletin verdigi odenekleri hovardaca harcamayin. Hic bir yerde ovunmeyinki biz ucuza is ihale ediyoruz.