"Nete bağlanma göğe bağlan"

Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğünce, öğrencilerin teknoloji bağımlılığını azaltmak için "Nete bağlanma göğe bağlan" sloganıyla çalışma başlatıldı.

"Nete bağlanma göğe bağlan"
Bayburt Postası - Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğünce, öğrencilerin teknoloji bağımlılığını azaltmak için "Nete bağlanma göğe bağlan" sloganıyla çalışma başlatıldı.

İl Milli Eğim Müdürü Soner Can tarafından başlatılan çalışma kapsamında köy okulları başta olmak üzere il genelindeki tüm okullarda eğitim öğretim gören öğrencilerin ders dışı zamanlarında teknoloji bağımlılığı yerine doğa ile baş başa zaman geçirmesi hedefleniyor.

"Nete bağlanma göğe bağlan" sloganıyla başlatılan çalışma kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Can ile müdür yardımcıları ve şube müdürleri il genilindeki okulları ziyaret ediyor.

Can, bu kapsamda hem öğrentmenlerle yüz yüze görüşerek beklenti ve isteklerini alıyor hem de öğrencilere teknoloji bağımlılığı başta olmak üzere çeşitli alanlarda öneri ve tavsiyelerde bulunuyor.

Can, başlattıkları çalışma kapsamında, merkeze bağlı Ağören, Maden, Nişantaşı ve Masat Dede Korkut ilkokullarını ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hey gidi zihniyet 6 yıl önce

zaten bayburtta internet öyle iyi ki fiber de bile adamlar şikayet ediyor.
millet nete daha hızlı bağlanalım dşye neler yapıyor
bu kafa ile çokk daha nufus kaybeder bayburt
millet üstyapı zaten sorun diyor siz altyapıyı da vermeyecez diyorsunuz. Tebrikler