Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'Öğretmenim İçin Bir Fidan' Kampanyası

Milli Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü için "Öğretmenim İçin Bir Fidan' kampanyası başlattı.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'Öğretmenim İçin Bir Fidan' Kampanyası

Bayburt Postası - Hem öğretmenler, hemde ülkemiz için anlamlı ve kalıcı bir hediye olacak kampanya sayesinde her 100 bin fidan için bir hatıra ormanı oluşturulacak, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenim İçin Bir Fidan 2021 Hatıra Ormanı olarak adlandırılacak.
 
Kampanya çerçevesinde öğrenciler, Millî Eğitim Bakanlığının resmî internet sayfasında yer alan http://meb.ai/K1SbSf linki üzerinden yapacakları fidan bağışını, öğretmenlerinin isimleriyle sertifikalandırabilecekler. Bu link üzerinden yapılan fidan bağış sertifikası öğretmenlerinin cep telefonuna mesaj olarak iletilebilecek. Sertifika bastırılarak da öğretmenlere hediye edilebilecek.

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bakanlıkça başlatılan kampanyanın hazırlıklarını sürdürüyor. Bayburt Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, kampanyanın çok anlamlı ve kalıcı olduğunu, nesiller yetiştiren öğretmenler için bundan daha iyi bir hediye olamayacağını söyledi. Karakaşoğlu, kampanyanın Bayburt'ta duyurusunu yaptıklarını ve hafta içerisinde Yolaltı köyünde fidan dikimi gerçekleştireceklerini belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.