Memiş: "Çok okuyun, kitaplarınız bizden"

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, okul ziyaretleri kapsamında Veysel Efendi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Memiş: "Çok okuyun, kitaplarınız bizden"
Bayburt Postası - Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Memiş, öğrencilere okul hayatı ve sosyal hayatla ilgili tavsiyelerde bulunarak çok kitap okumalarını istedi. Memiş, öğrencilere okumak istedikleri kitapları bildirmeleri halinde kendilerine ulaştıracaklarının ve kültür gezisi gerçekleştireceklerinin sözünü de verdi.

Öğretmenlere çalışmalar hakkında bilgi verdi

Öğrencilerle sohbetinin ardından öğretmenlerle de görüşen Başkan Memiş, tamamlanan alt yapı çalışmalarından devam eden yol ve kaldırım yapım çalışmalarına, Bayburt’un önemli bir sıkıntısını çözecek olan otopark projelerinden 50 bin metre kare alanda yapımı tamamlanan Kaleardı Şehir Parkı’na, Bayburt’u tarım ve hayvancılık alanında bölgesinin yıldızı haline getirecek olan Tarım Yerleşkesi projesinden belediyeye büyük gelir sağlayan Güneş Enerjisi Santraline ve yine bölgede bir ilk olma özelliği taşıyan Aile Yaşam Merkezi’ne kadar birçok önemli konuda bilgi verdi.

Sosyal belediyecilik faaliyetleri

Bayburt’un çehresini değiştiren yatırımların yanı sıra sosyal belediyecilik faaliyetleri hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Mete Memiş; yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşların faydalandığı 90 evde devam eden evde bakım hizmetinden, okullara bağışlanan kitaplara, başta Çanakkale ve İstanbul olmak üzere birçok ile düzenlenen kültür gezilerine ve Bayburt Belediyesi tarafından bireysel sporlara verilen desteğe kadar birçok alanda devam eden sosyal belediyecilik çalışmalarından da bahsetti.

Okul Müdürü Mustafa Aksekioğlu ve öğretmenler ise Başkan Memiş’e hem ziyaretinden dolayı hem de Bayburt için yaptığı çalışmalar ve eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. 

Anahtar Kelimeler:
Mete Memiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.