Kaymakam Haskırış'tan incelemeler

Bayburt'un Aydıntepe Kaymakamı Selçuk Haskırış, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okullarda ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Kaymakam Haskırış'tan incelemeler
Bayburt Postası - Bayburt'un Aydıntepe Kaymakamı Selçuk Haskırış, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okullarda ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlçedeki okullar hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Arslan'dan bilgi alan Haskırış, bazı okulları gezerek, öğrenci sayıları ve derslikleri ile mevcut durumlarını yerinde inceledi.

Kaymakam Haskırış, öğrencilerin eğitimlerini en iyi şekilde alabilmeleri için gerekli ortamın sağlanmasının önemli olduğunu dile getirdiği ziyaret ve incelemesinde, öğrencilerin ders dışı zamanlarda oyun oynayacakları alanlarda da gerekli düzenlemelerin hassasiyetle takip edilmesini istedi.

Okullardaki inceleme ve ziyaretlerinin ardından öğretmenlerle de bir süre görüşerek sohbet eden Haskırış, yeni eğitim öğretim döneminin öğrenciler başta olmak üzere öğretmenler ve veliler için hayırlı olması teminnisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.