Jandarmadan “Yüz yüze Eğitim” uygulaması üzerinden trafik eğitimi

Bayburt İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, köy okullarında yüz yüze eğitim ve öğretimin tekrar başlaması ile birlikte “Öğrencilere Trafikte Farkındalık” eğitimlerine başladı.

Jandarmadan “Yüz yüze Eğitim” uygulaması üzerinden trafik eğitimi

Bayburt Postası - Kırkpınar Ortaokulu ve Çayıryolu İlkokulunda toplam (68) öğrenciye, öğrenci/yaya geçitlerinde hareket tarzı, trafikte uymaları gereken kurallar, özel araç ve servis araçlarında dikkat etmeleri gereken hususlar anlatılırken, COVİD-19 ile mücadelede uyulması gereken kurallar hatırlatıldı.

Konuyla ilgilen yapılan açıklamada, EBA uygulaması üzerinden verilen trafik eğitimlerine devam edileceği, bunun yanı sıra salgın hastalık koşullarında emniyet tedbirlerine gerekli hassasiyet gösterilerek mümkün olduğu müddetçe yüz yüze eğitimlerin de süreceği kaydedildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.